Torrenty.pl

Logowanie
Login:
Hasło:
Zarejestruj

Torrent

Wędliny domowe - Receptury, sposoby wytwarzania [PL] [pdf][rtf][doc]

Format uploadu: PDF, doc, rtf
Ilość stron: 225
Wersja językowa: PL


"Na początek nie należy przesadzać ze ścisłością. Możemy bardzo szybko uszkodzić delikatne jelito. Robiąc kiełbasę białą surową, zaleca się napełnienie całego odcinka jelita i dopiero po zawiązaniu końcówki, formowanie batonów przez odkręcanie. Robimy to w ten sposób, że określamy długość pierwszej kiełbaski, kciukiem i palcem wskazującym jednej ręki delikatnie dociskamy kiełbaskę, aż do momentu gdy palce się zetkną. Teraz odkręcamy powstały baton np. w prawą stronę. Następny odkręcamy w lewo i tak postępujemy do czasu, aż cały odcinek zostanie podzielony na równe kiełbaski. Kiedy już dojdziemy do wprawy, czynność odkręcania można będzie robić w trakcie napełniania, zaraz za wylotem lejka"

  • 07182873599505762993.jpg(92.89 kB)
  • gawroniasty.jpg(28.98 kB)
  • INFO.txt(9.46 kB)
  • Open.url(121 B)
  • wdliny domowe - receptury sposoby wytwarzania.pdf(826.66 kB)
  • wdliny domowe - receptury sposoby wytwarzania.rtf(2.17 MB)
  • Wędliny domowe - Receptury, sposoby wytwarzania.doc(1.3 MB)
Pliki:
  • http://94.228.192.98/announce
  • http://bt.poletracker.org:2710/announce
  • http://fr33dom.h33t.com:3310/announce
  • http://tracker.torrenty.org:6969/announce
  • udp://fr33dom.h33t.com:3310/announce
  • udp://tracker.openbittorrent.com:80/announce
  • udp://tracker.istole.it:80/announce
  • udp://tracker.publicbt.com:80/announce
  • udp://10.rarbg.me:80/announce
  • udp://11.rarbg.com/announce
  • udp://ipv4.tracker.harry.lu:80/announce
Tracker:

Komentarze

Zaloguj się lub zarejestruj, by mieć możliwość dodawania komentarzy.

Ten torrent nie został jeszcze skomentowany. Dodaj pierwszy komentarz.